• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Другий день масляної! Зробіть з дітьми млинці та цікаву ляльку - Масляну

Другий день масляної! Зробіть з дітьми млинці та цікаву ляльку - Масляну

2018-02-13

/Files/images/ЛЯЛЬКА.jpg

Немає нічого кращого з дитинства, як спогади про те, що ти робив разом з батьками у зимові вечори, коли вдома тепло, а за окном морозно та сніжить.

А хто з дітей не любить щось готувати разом з матусею а потім про це усім розповідати. Пропонуємо вам виготовити з дітьми цікаву поробку до свята Масляної!

Інструкція тут

Шоколадні млинці для дітей

Рецепт шоколадних млинців з сиром

Потрібні наступні інгредієнти: 1 склянка сироватки на основі молока, 2-3 яйця, 1 склянка пшеничного борошна вищого гатунку, 1 ст. л. какао-порошку, трохи солі, сода на кінчику чайної ложки, 1 ст. л. рослинного рафінованого масла. Для виготовлення начинки підготуємо наступні продукти: 200 г нежирного сиру, 2 ст. л. сметани (25%), 2 ст. л. цукру. Спосіб приготування: Збиваємо яйця в глибокій мисці і солимо. Додаємо молочну сироватку. Засипаємо цукор і збиваємо вінчиком. Потім всипаємо в рідину муку, заздалегідь перемішану з содою. Збиваємо тісто ще раз і додаємо 1 ст. л. рослинного масла. Для того щоб страви мали смак справжнього шоколаду, використовуємо какао-порошок з вмістом какао 99,98%. Тепер додамо 1 ст. л. какао і знову обережно перемішати, щоб какао-порошок не міг висипатися за краї миски. Чи не змащуючи сковорідку, печемо тонкі млинці. Злегка охолоджуємо готові шоколадні млинці, щоб начинка не розтеклася. Для начинки беремо сметану, сир і цукор. Перетираємо все виделкою до однорідної маси і змащуємо їй шоколадний млинець з одного боку. Потім згортаємо його трубочкою. Нарізаємо на шматочки поперек млинця і подаємо до столу.

Джерело:http://amlima.com/recepti/5421-recepti-prigotuvannja-shokoladnih-mlinciv.html#i-4
Кiлькiсть переглядiв: 197