• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Науково-педагогічний семінар "Педагогічна підтримка інтелектуально здібних і обдарованих дітей дошкільного віку: теорія і практика"

Науково-педагогічний семінар "Педагогічна підтримка інтелектуально здібних і обдарованих дітей дошкільного віку: теорія і практика"

2022-02-09

/Files/images/СЕМІНАР 05.02.jpg

Педагоги нашого закладу взяли участь у науково-практичному семінарі "Педагогічна підтримка інтелектуально здібних і обдарованих дітей дошкільного віку: теорія і практика" який відбувся 05.02.2022р.

На семінарі були проведені майстер-класи :

1. Науково-інформаційне повідомлення"Створення й упровадження моделі національного освітнього технопарку з підвищення якості дошкільної та загальної середньої освіти за участі закладів освіти, які працюють за науково-педагогічним проєктом "Інтелект України" (2021-2030 рр.)

2. "Методичні та практичні аспекти реалізації науково-педагогічного проєкту "Інтелект України" в закладах дошкільної освіти.

Педагогами були отримані сертифікати про прослуханий та успішно завершений курс підготтовки педагогічних працівників до роботи в проєктних групах дітей дошкільного віку, які працюють у межах науково-педагогічного проєкту "Інтелект України" ,і підвищили рівень сформованості базових компетентностей згідно програми курсу.

Кiлькiсть переглядiв: 99