• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Флешмоб до Дня домашніх тварин (30 листопада) "Лапка підтримки"

Флешмоб до Дня домашніх тварин (30 листопада) "Лапка підтримки"

2023-11-28

/Files/images/Лапка пыдтримки.jpg
В світі живуть мільйони домашніх собак та котів. Вони мають люблячих господарів, смачну їжу та власне місце для ночівлі. Ми не знаємо, про що вони ще мріють у своєму житті. Але ми точно знаємо, про що мріють сотні тисяч безпритульних тварин. Кожен безпритульний пес та кіт мріє про люблячого господаря, який буде піклуватись про нього - свого чотирилапого друга.
В день домашніх тварин, який відзначають 30 листопада, ми запрошуємо всіх дітей і не тільки (тих хто має домашніх улюбленців або лише планує їх "всиновити") долучитись до Всеукраїнського флешмобу "Лапка підтримки".

Для участі:

1.Намалюйте 30 листопада на руці або щоці "лапку підтримки" знедолених тварин і таким чином нагадайте оточуючим, про тих, хто потребує нашого захисту, підтримки, уваги та любові, тих, хто невільно став заручником жорстокості цього світу та сьогодення.

/Files/images/Лапка1.jpg

2. Зробіть індивідуальне або колективне фото на якому видно намальовані лапки.
3. Опублікуйте фото у соціальних мережах із закликом допомагати безпритульним тваринам та хештегами #happypaw #bioetika #лапкапідтримки
Якщо хочете та можете зробити більше, то візьміть тварину з притулку або розкажіть про цих тварин у своїх соціальних мережах чи завітайте до притулку, щоб погратись з чотирилапими.
Творимо добро разом!
Кiлькiсть переглядiв: 42